Onze specialisaties in zakelijke mediation

PB Zakelijke Mediation is een arbeidsmediator die onpartijdig en neutraal is. Het gaat niet om de schuldvraag of wie er gelijk heeft. Het doel is om inzichten te krijgen die ervoor zorgen dat het conflict wordt opgelost en/of onderlinge spanningen verdwijnen. 

Mediation is continu in beweging en er is steeds meer behoefte aan specialisaties binnen het vakgebied. Daarom heeft PB Mediation haar activiteiten op het gebied van professionele bemiddeling uitgebreid met:

  • arbeidsrecht
  • familiebedrijven
  • mediator & negotiator
  • conflictcoaching
  • familieopstellingen
  • alternative dispute resolution
  • mediation in de gezondheidszorg

Over Pieter van Hooft

Pieter heeft na afronding van zijn technische opleiding aan de Technische Universiteit in Delft diverse functies in het bedrijfsleven vervuld zowel bij familiebedrijven als binnen multinationals. De nadruk van zijn expertise ligt op het raakvlak tussen organisaties en de klanten die zij bedienen. Hierbij heeft hij zich als neutraal en onpartijdig mediator vooral bezig gehouden met het optimaliseren van samenwerkingsprocessen zowel binnen de eigen organisatie en met relatieontwikkeling tussen samenwerkende technische teams binnen klant/leverancier relaties.

In zijn rol als neutraal en onpartijdig mediator faciliteert en ondersteunt hij uw zoektocht naar oplossingen van opspelende conflicten.

Meer weten? Bekijk Pieter’s LinkedIn profiel en stuur een connectieverzoek.

Over Paulien Boehlé

Paulien heeft haar strepen in het mediationvak verdiend met familiemediation en het bemiddelen en oplossen van arbeidsconflicten. Door haar empathische vermogen en professionele  gesprekstechnieken is ze in staat onderliggende emoties te ontdekken die de sleutel zijn tot de oplossing van conflicten. Meer weten? Bekijk Paulien's Linkedinprofiel en stuur een connectieverzoek.

Heeft u een mediationvraagstuk? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.


Aangesloten bij: